In Uitjes en reizen

Een dagje op het ‘We are pregnant’ event!

We are pregnant eventAfgelopen vrijdag was het zo ver: De opening van de nieuwste babybeurs ‘We are pregnant‘! Om stipt 10.00 uur opende Jan Versteegh dit even met het doorprikken van de ballonnen en mochten we naar binnen.

Wat een unieke locatie is er gekozen voor het evenement, de Werkspoorkathedraal in Utrecht. In deze machinefabriek werden onder andere motoren en stoommachines geproduceerd en de prachtige grote ruimte ademt nog volledig die sfeer! Elke deelnemer heeft een eigen houten ‘huisje’ of stand, ruimtelijk opgezet en het geheel oogt rustig en overzichtelijk.

Mijn vriendin en ik beginnen met koffie! Niet geheel onbelangrijk om de dag goed mee te beginnen. We lopen een rondje om eerst eens de sfeer te proeven. Wat ziet het er prachtig uit! En wat een diversiteit aan deelnemers, van geboortekaartjes tot de eerste hapjes, van fotoboeken tot de leukste kleertjes en dekentjes.

Allebei weten we het geslacht van de baby’s nog niet dus we probeerden wat ‘neutraal’ te shoppen. Dat lukte goed bij Koeka, waar ik een mooie wiegdeken kocht in een lichte mintkleur, en bij Kipkep, waar ik een grijs/witte woller kocht. Dat lijkt me zoiets fijns! Je kan het inzetten bij buikkrampjes maar ook voor jezelf gebruiken. Ik ben weer van plan borstvoeding te geven en het kan dan zowel verkoelend werken, wanneer je de woller in de vriezer legt, als juist verwarmend. De leuke foto’s maakten we in de fotocamper! Bij de derde foto hadden we net even te weinig tijd om in positie te komen 😉

In mijn laatste blogpost gaf ik aan echt een namenissue te hebben! Om wat inspiratie op te doen hebben we uitgebreid geneusd tussen de geboortekaartjes. Wat zijn er tegenwoordig toch veel soorten en maten aan kaartjes! Niet goed voor mijn keuzestress, maar misschien houden we het ‘makkelijk’ en kiezen we voor een kaartje in dezelfde stijl als die van Maren. Tegelijk heb ik ook weer zoveel andere mooie gezien… Even over denken nog.

Prénatal had een mooi centraal punt in de locatie, waar diverse workshops, masterclasses maar ook voorleesuurtjes werden gehouden. Ontzettend leuk om zo ook in contact te komen met onder andere bloggers en bekende Nederlanders en om helemaal bijgepraat te worden over de laatste do’s and don’ts in babyland!

Het was dat wij weg moesten, anders waren we zeker langer gebleven! Wat een geslaagd evenement, wat hip en laagdrempelig en bovenal; ontzettend gezellig. Het drie dagen durende evenement komt volgend jaar gewoon weer terug, dus noteer alvast 2 t/m 4 november in jullie agenda’s!

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Olivier 6 maanden – een update!

Posted on 09/19/2018

Hoera! Maren wordt grote zus!

Posted on 10/08/2017

Previous PostBabybump update - 18 weken zwanger!
Next PostFotoshoot door Danique (DF Styling)

No Comments

Leave a Reply