In Lifestyle

Fotoshoot door Danique (DF Styling)

Maren in het gras

Hoeveel foto’s hebben jullie van je kinderen, alleen al op je telefoon staan? Ik verwacht een hele hoop! Maar op hoeveel foto’s sta je zelf ook en je hele gezin? Bij mij zijn dat er niet zo veel! Daar moest maar eens verandering in komen, in augustus hebben we dan ook een fotoshoot gehad!

Maren in het bosJa, een fotoshoot! Ik ben altijd een beetje sceptisch bij fotoshoots, want ik vind mezelf er nooit leuk opstaan en ik wil niet te ‘geposeerde’ foto’s hebben.
Maar ik vind het wel heel fijn en leuk om mooie foto’s te hebben, van Maren maar ook van ons als gezin. Danique, van DF Styling, kende ik al een tijdje en ik vond dat zij mooie maar ook spontane foto’s maakt. Niet zo gestyled en vaak in de buitenlucht, wat ik erg leuk vind. Al een poos hadden we de afspraak begin juli staan. Uiteindelijk moest ik afzeggen en alsof het zo moest zijn regende het die dag flink! Toen we elkaar in augustus zagen was het mooi, niet te warm en niet te koud, gewoon perfect!

Maren was nog niet zo lang uit bed en moest even wakker worden toen Danique kwam. Maar met haar enthousiasme en gezelligheid stelde ze Maren snel op het gemak en we begonnen de shoot bij ons thuis. Ik ben erg blij met het resultaat, Maren is echt zichzelf en zo vrolijk en lief als ze is, is goed op beeld vastgelegd!

Daarna zijn we naar buiten gegaan, waar we ook de foto’s hebben genomen van het gezin. We hebben het geluk dichtbij een plas te wonen, dus de locatie was voor ons snel gevonden. Een aantal van de foto’s staan al her en der op mijn website, maar ik wil nog een paar foto’s met jullie delen!

Al snel na de shoot kreeg ik de foto’s doorgestuurd waar ik zelf een selectie uit kon maken. Ik heb uiteindelijk 40 foto’s gekozen! Weer die eeuwige twijfelaar in me, daarnaast vond ik zoveel foto’s leuk dat het echt lastig kiezen was.

Ik vond het ontzettend leuk om te doen en ik ben erg blij met het resultaat! We hebben ongedwongen foto’s van ons gezin en ook ontzettend leuke foto’s van Maren. Stiekem was ik al zwanger tijdens de shoot, alleen dat wist op dat moment nog niemand! Maar dat maakt deze foto’s wel extra bijzonder.

Wil je meer weten over Danique en haar fotografie? Je kan haar volgen via Instagram of haar website een bezoekje brengen!

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Previous PostEen dagje op het 'We are pregnant' event!
Next PostBabybump update - 20 weken zwanger!

No Comments

Leave a Reply