In Lifestyle

Naïf, nu ook verzorging voor vrouwen!

Misschien kennen jullie het merk Naïf al van de fijne babyproducten. Naïf heeft een uitgebreide lijn babyverzorging, gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is daarmee fijn voor het gevoelige babyhuidje. Maar wisten jullie ook dat Naïf sinds kort een vrouwenlijn heeft? Ontzettend leuk en ik mocht voor jullie de shampoo en conditioner reviewen!

Toegegeven, toen Maren net geboren was had ik vooral Zwitsal in huis. Maar al gauw bleek Marens huidje gevoelig en werd eczeem geconstateerd, wat zich bij Maren vooral uit in een hele droge huid. Dus Neutral wasmiddel kwam in huis, niet te vaak naar bad en dus ook andere producten voor in bad! Ik had Naïf al vaker voorbij zien komen dus de shampoo en de cleansing wash gel kwamen in huis. Maren reageert hier heel goed op en ik vind het heerlijk ruiken!

Kort geleden heeft Naïf ook een lijn voor vrouwen toegevoegd aan het assortiment! Het assortiment bestaat onder andere uit dag- en nachtcrème, shampoo & conditioner, body wash en cleanser, echt alles voor de volledige body en haircare. Ik heb de shampoo en conditioner getest, ik was erg benieuwd hoe het zou bevallen omdat ik erg gehecht ben aan mijn vertrouwde haarproducten!

Allereerst, wat een fijne verpakking! Ik moet zeggen dat ik liever tube’s heb dan potjes of flacons, die je om moet draaien om er nog wat uit te krijgen tegen de tijd dat ze bijna op zijn. De opdruk is rustig en in de lijn met de babyverzorging, ik vind dat je aan dit soort verpakkingen ook ziet dat het om een natuurlijk product gaat. Ik was mijn haar altijd twee keer met shampoo en om de dag, nog meer mensen die zich hier schuldig aan maken?! Maar ik heb het idee dat het dan echt helemaal schoon is, ik geloof dat eigenlijk mijn kapper dat ooit eens vertelde. Meestal is het aan het eind van dag 2 toch wel wat vettig en ben ik blij als ik mijn haar kan wassen.

Zodra ik de shampoo gebruik, valt me op hoe zacht de shampoo aanvoelt en dan de geur! Dat is precies hetzelfde als de geur van de babyshampoo, heerlijk! Voor mijn gevoel heb ik niet overdreven veel shampoo nodig en ondanks dat het weinig schuimt (bij de 2e keer wassen veel meer), voelt het fijn en heerlijk schoon. En dan de conditioner. Van tevoren ben ik wat sceptisch omdat ik heel erg blij ben met mijn vertrouwde conditioner en ik best snel last heb van klitten. De conditioner vind ik nagenoeg geurloos en dat is fijn, dan ruik je de shampoo nog beter! Zodra ik de conditioner in mijn haar doe merk ik al dat ik het makkelijk met mijn vingers kan verspreiden door mijn haar en ik geen extra klitten ontwikkel. Hoera, dat begint al goed! Ik kan het vervolgens ook nog vrij makkelijk uitkammen, dus ik vrees dat mijn vertrouwde conditioner een geduchte concurrent heeft!

Zeker bij elkaar vind ik het echt een hele fijn combinatie. Ik ben blij met de producten en nu ik het een dikke maand gebruik, kan ik niet anders zeggen dan dat mijn haar fijn en zacht, maar bovendien ook nog eens minder vettig aanvoelt en ziet! Dus, sorry voor mijn vertrouwde producten, welkom Naïf haircare!

Wil je meer weten over de producten van Naïf, klik dan hier voor de website!

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Seepje - natuurlijk wasmiddel

Natuurlijk schoon met Seepje!

Posted on 10/05/2018

Previous PostKeeping memories... Zo hou ik alles bij!
Next PostDe leukste unisex babykleertjes!

No Comments

Leave a Reply