In Lifestyle

Natuurlijk schoon met Seepje!

Seepje - natuurlijk wasmiddel

Seepje - natuurlijk wasmiddelEn dat natuurlijk schoon bedoel ik zowel letterlijk als figuurlijk! Want Seepje maakt natuurlijke was- en reinigingsproducten gebaseerd op de Sapindus mukorossi vrucht uit de Himalaya. In hun assortiment vind je wasmiddelen, afwasmiddelen en allesreinigers terug. Ik heb de wasmiddelen getest.

Toen Maren werd geboren, had ik alleen maar Zwitsal in huis en waste ik met geparfumeerd wasmiddel. Al na een paar dagen kreeg ze een slechte huid en ze kreeg behoorlijk last van eczeem. Op dat moment heb ik direct Naïf in huis gehaald en werd Zwitsal even opzij gezet en kocht ik Neutral om mee te wassen. Inmiddels is haar huid redelijk in orde, maar ik heb nu met Olivier precies hetzelfde! Met dat verschil dat ik de natuurlijke producten niet meer het huis uit heb gedaan, ik ben altijd blijven wassen met Neutral en ook Naïf (en ook Rituals) heb ik standaard in huis.

Ik had wel eens van Seepje gehoord, maar me er nog niet erg in verdiept. Dus ik vond het zeker leuk om deze wasmiddelen te testen! In het specifiek: de vloeibare wasmiddelen voor bont en wit in de geur ‘Vers geperste lentegeur’ en de superschillen in de geur ‘Ochtend in-het-bos’. Dat was fijn, want toen we terugkwamen van vakantie had ik behoorlijk wat was! Ik ben begonnen met de vloeibare wasmiddelen en recentelijk ben ik ook de schillen gaan gebruiken.

Ik moet zeggen; ik ben enthousiast! De geur is fris, maar niet overheersend. Waar Neutral helemaal geurloos is laat Seepje een milde frisse geur achter en dat is denk ik wel iets wat veel mensen belangrijk vinden. Nog belangrijker, is dat mijn was schoon is en zacht aanvoelt. Ik had enigszins mijn bedenkingen bij het wassen met de schillen, maar ook die was is fris! Je doet een aantal schillen in het zakje (dat zit bijgeleverd), het zakje bij de was en eventueel enkele druppels etherische olie in het wasverzachterbakje. Ik vind echter die geur zelf wel wat te veel en het wassen met vloeibaar wasmiddel vind ik nou eenmaal wat makkelijker. Al met al ben ik wel om en blijf ik wassen met Seepje!

Wil je meer weten? Op de website; www.seepje.nl kan je alle informatie terugzoeken. Onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Previous PostOlivier 6 maanden - een update!
Next PostVijf dingen die anders zijn nu ik ben afgevallen

No Comments

Leave a Reply