In Lifestyle

Nieuwe outfit voor Olivier en Maren: Moodstreet baby en mini!

Moodstreet by Kim Kotter

Als het gaat om jongenskleding, ben ik nog niet helemaal thuis in de merken en vind ik het lastig om te ontdekken wat ik echt leuk vind. Voor Maren vind ik dat veel makkelijker; zij is gewoon een kopie van mij 😉 Kleren die ik zelf ook zou aantrekken, koop ik voor haar. Maar voor een jongetje vind ik het anders, snel wordt kleding wat stoerder. Juist daarom past de collectie van Moodstreet (in samenwerking met Kim Kötter) goed bij mij! Veel pasteltinten en rustig.

Moodstreet by Kim Kotter Moodstreet by Kim Kotter

Voor Olivier heb ik een lichtblauw setje uitgezocht. We wisten natuurlijk nog niet dat Olivier een jongen zou zijn en we hadden weinig kleertjes in huis, op een paar unisex items na. Dus na de geboorte kon ik los gaan!

Moodstreet by Kim Kotter
Heerlijk vestje!

Grappig genoeg hebben we vrij weinig lichtblauw gekregen, dus zelf vond ik dit erg leuk. Het t-shirt is ietsjes donkerder, dat steekt leuk af. Met de oranje boordjes staat het erg fris! Het vestje is heerlijk zacht en fijn voor de wat frissere momenten die nu in het voorjaar nog vaak genoeg voorkomen. We hebben afgelopen week gewoon erg geboft met het weer! Het broekje vind ik zelf erg leuk door de details; de knoopjes aan de voorkant en de illusie van zakjes op de achterkant! Overigens zijn de kleertjes van Moodstreet baby gemaakt met het GOTS label, de standaard van het gebruik van 100% biologische vezels en een maatschappelijk verantwoordelijke productie.

Moodstreet by Kim Kotter
Maren blij met haar olifant!
Moodstreet by Kim Kotter
Tough chick 😉

Dat het vorige week zulk lekker weer was, maakte dat ik Maren ook blij kon maken met haar nieuwe outfit. Aangezien ze het liefste ‘Olifantje in het bos’ de hele dag zingt, was dit t-shirt een regelrechte hit en wil ze het nu elke dag aan! Uiteraard moest haar zonnebril mee naar buiten en op haar hoofd, ‘net als mama’! Grappig om te zien hoe de kindjes een soort van kopietje van jezelf worden. Ook de korte broek kon meteen aan, en ze vond zichzelf wel heel stoer zo!

Ik ben zelf erg enthousiast over deze collectie! De kwaliteit is goed, alles is mooi afgewerkt en ik vind de collectie ook divers, met leuke opdrukken en kleuren. De collectie in samenwerking met Kim Kötter kan je terugvinden op de website van Moodstreet: www.moodstreet.nl. Ik ben benieuwd wat jouw favoriet is!

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Unisex babykleertjes

De leukste unisex babykleertjes!

Posted on 01/29/2018

Olivier 6 maanden – een update!

Posted on 09/19/2018

Previous PostHoera! Olivier is geboren - mijn bevallingsverhaal
Next PostStart van een nieuw begin: Ik wil een fitte mama worden!

No Comments

Leave a Reply