In Lifestyle

Oh My Goody – #Momlife scheurkalender 2019

Als er iets is wat we vaak op Instagram of Facebook voorbij zien komen, zijn het wel toepasselijke quotes over het moederschap. Niet zo gek, want naast dat het fantastisch is, is het soms ook vermoeiend, grappig, pittig en uitdagend tegelijk! Oh My Goody heeft de leukste quotes voor ons verzameld en gebundeld in een scheurkalender voor 2019!

En wat is nou een betere plek voor een scheurkalender dan het toilet? Volgens mij geen enkele haha! Helaas niet zo’n mooie ruimte om te fotograferen maar de kalender hangt leuk! Stiekem heb ik al door het jaar heen gebladerd en ik vond dit zelf een mooie quote.

Af en toe heb ik echt zo’n gevoel dat alle andere moeders veeeel beter alle ballen in de lucht kunnen houden dan ik en ook zoveel meer doen. Er wordt links nog een muurtje geverfd en rechts wordt aan het derde foto-album gewerkt en ik zit met Olivier die vooral heel graag dicht bij mij wil zijn haha! Dus mede-mama’s, mochten jullie nog zin hebben om een muur te verven of een Ikea-keukentje te pimpen hoor ik het graag!

Ook voelt mijn hoofd soms net als deze stapel vellen; een lekkere chaos! Ik begin de dag niet zonder mijn koffie, die is heilig. Maar dat een dag maar 24 uur heeft en er ook nog geslapen moet worden is af en toe lichtelijk jammer! Door mij bedoel ik dan, gelukkig dat de kindjes hun slaap nog hard nodig hebben. Maar… ik zou echt niet anders willen, ik heb altijd graag kinderen gewild en vind het oprecht het mooiste wat er is. Of het nou alle eerste keren weer zijn met Olivier of Maren die nu echt de wereld aan het ontdekken is, het is allemaal even mooi!

Ik weet nog dat toen Maren klein was er fases waren waarvan je dacht dat ze nooit meer over gingen, of het nou om het slapen ging, of lastige sprongetjes of iets dergelijks. Maar, je vergeet alle mindere dingen en onthoudt alleen de mooie tijden! En inderdaad, het is hectisch en dit worden ook wel de tropenjaren genoemd maar wat wil ik ze graag klein houden, ik vrees dat ik deze periode heel erg ga missen!

Wat een leuke, grappige, realistische en ook liefdevolle quotes zijn er terug te vinden in deze kalender! Ik denk dat menig mama zich hier heel erg in zal herkennen. Benieuwd naar de andere quotes? Je shopt hem hier!

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Olivier 6 maanden – een update!

Posted on 09/19/2018

Dreumes in the house!

Posted on 09/17/2017

Seepje - natuurlijk wasmiddel

Natuurlijk schoon met Seepje!

Posted on 10/05/2018

Previous PostTips & Trics - liefdevol grenzen stellen
Next PostHoe doen ze het toch allemaal?

No Comments

Leave a Reply