In Recepten

Ontbijt – Overnight oats

Overnight oats, recept

Deze oats maakte ik elke avond voor mijzelf. Een hele poos wilde Maren geen brood eten, toen ze ongeveer 1 a 1,5 jaar was. Ik liet haar eens van mijn oats proeven en het was een groot succes! Sindsdien eet Maren iedere ochtend deze oats! Dus voor jong en oud een succes 🙂

Ingrediënten:
halve banaan
kopje havermout
kopje (amandel)melk, elke melksoort is mogelijk, ik gebruik de ongezoete amandelmelk
stuk of 4 aardbeien, of ander fruit naar believen

Prak de banaan in een kommetje met een vork helemaal fijn. Meestal neem ik een halve banaan, het ligt een beetje aan het formaat. De banaan maakt het lekker zoet! Roer de havermout er doorheen, je hebt genoeg als de banaan de havermout goed heeft opgenomen. Melk erbij… precies zoveel dat er nog een beetje havermout-banaanmengsel boven uit komt, dan trekt de melk goed in en wordt het niet te nat. Dan in de koelkast en de volgende ochtend is het klaar! Dan snij ik de aardbeien erbij, dit kan ook de avond van tevoren overigens. Je kan het natuurlijk met allerlei soorten fruit maken, of nog wat kokosrasp erbij bijvoorbeeld of wat pure chocola. Ik probeer meestal de calorieën te sparen en hou het hierbij. Marens favoriete fruit is aardbeien, ik vind het met bramen (of allebei) ook heel lekker!

Overnight oats, recept

Share Tweet Pin It +1

You may also like

12 weken Newborn Fit Mama

Posted on 10/04/2017

Previous PostVijf dingen die anders zijn nu ik ben afgevallen
Next PostTips & Trics - liefdevol grenzen stellen

No Comments

Leave a Reply