In Uitjes en reizen

Vakantie in Kroatië

Afgelopen juli zijn we 3 weken op vakantie geweest. Het voelt alweer lang geleden maar ik wil jullie toch graag meenemen met onze reis! Met de auto naar Kroatië, wel even spannend, want hoe zou Maren zich houden?

Maren in de auto

We hadden bedacht om om 02.00 uur ’s nachts te vertrekken zodat Maren in de auto verder zou slapen. Echter, niets was minder waar! Toen we op het punt stonden om te vertrekken keek Maren me aan en was niet van plan om snel weer in slaap te vallen. Hop, de auto in en met een lege snelweg gingen de eerste kilometers snel. Maren zat intussen geamuseerd rond te kijken en vond het wel wat hebben, al die lichtjes, en waarom zou ik nou toch uit mijn bed gehaald zijn?

Na een tijdje kregen we trek en ook Maren had wel zin in een boterhammetje! Om een uur of 05.00 viel ze dan toch in slaap. We hadden verwacht dat ze wel even zou slapen, maar na 1,5 uur was ze er alweer! We zijn maar even gestopt, even rondgelopen en daarna weer door. Nog steeds ging het eigenlijk prima in de auto. Maren speelde wat, at wat en was wel tevreden. Toen het toch wat minder ging, hebben we maar ons geheime wapen naar voren gehaald: de I-pad. Toen we vorig jaar met de auto op vakantie gingen, sliep Maren nog veel. Maar nu hadden we ons toch bedacht dat we het ons niet te moeilijk moesten maken! We hadden een paar weken geleden een schermhouder gekocht en een aantal afleveringen van de Teletubbies (Marens lievelings!) op de I-Pad gezet en nu werd het tijd om hem in te zetten! Een grote glimlach verscheen op Marens gezicht toen ze het muziekje hoorde en op deze wijze konden we rustig weer een tijdje doorrijden. Daarna sliep ze 3 uur achter elkaar! Uiteindelijk waren we rond 18.00 op plek van bestemming, zonder al te veel vertraging en onze vakantie kon beginnen!

 

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Hoera! Maren wordt grote zus!

Posted on 10/08/2017

Next PostDreumes in the house!

No Comments

Leave a Reply